ANUNȚ

 

În temeiul prevederilor art.2 alin.(3) din Hotărârea Guvernului nr.461/2011 privind organizarea și funcționarea Agenției Naționale Antidrog, cu modificările și completările ulterioare și a Protocolului de colaborare nr.9830 din 15.05.2018, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud aduce la cunoștință că, în perioada martie-mai 2021, Agenția Națională Antidrog implementează un studiu privind consumul de droguri la nivel european (EWSD 2021), folosind platforma LimeSurvey și tehnica interviului cognitiv. Studiul are ca scop îmbunătățirea înțelegerii modelelor de consum de droguri în Europa și contribuie la conturarea viitoarelor politici și intervenții naționale și europene în domeniul drogurilor.

        Studiul online este anonim, cu participare voluntară și va fi derulat în peste 30 de țări, pe baza unui chestionar disponibil în 29 de limbi.

Pot participa la acest sondaj, persoanele cu vârsta de cel puțin 18 ani, care au consumat, cel puțin o dată în ultimele 12 luni, cel puțin una dintre următoarele substanțe psihoactive: canabis (hașiș sau marijuana) cocaină, ecstasy, amfetamină, metamfetamină, heroină sau orice altă nouă substanță psihoactivă.

 

 

Fișiere atașate:


Close Search Window