ANUNŢ

          În conformitate cu prevederile Legii nr.273/2006 privind finanțele publice locale, cu modificările și completările ulterioare, se supune la consultare publică proiectul bugetului local de venituri şi cheltuieli al Judeţului Bistriţa-Năsăud pe anul 2021. Proiectul de buget poate fi consultat pe site-ul www.portalbn.ro la secţiunea Proiecte hotărâri – transparenţă decizională.

În temeiul art.39 din același act normativ, persoanele fizice şi juridice din judeţ pot depune contestaţii privind proiectul de buget până la data de 13.04.2021 orele 13.30, la Registratura Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, str.Piaţa Petru Rareş, nr.1, municipiul Bistriţa, județul Bistrița-Năsăud.

         Consiliul Județean Bistrița-Năsăud organizează dezbatere publică asupra proiectului bugetului local de venituri și cheltuieli al județului Bistrița-Năsăud pe anul 2021, în data de 08.04.2021, orele 16.00, în sala de ședințe a Palatului Administrativ, str.Piaţa Petru Rareş, nr.1, municipiul Bistriţa, județul Bistrița-Năsăud.

 

Fișiere atașate:


Close Search Window